Οδηγός αγορών
Τρόποι Αποστολής
 
ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
Η αποστολή των προϊόντων για παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 14:30 γίνεται αυθημερόν.
Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μετέπειτα της προαναφερόμενης ώρας εκτελούνται την επόμενη μέρα. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται συνήθως εντός 24 ωρών, για παραγγελίες που αποστέλλονται στο νομό αττικής. Παραγγελίες που αποστέλλονται στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραδίδονται εντός 36 ωρών ή 48 ωρών. 
Το κόστος αποστολής είναι 3,00 ευρώ για δέματα βάρους (ή ογκομετρικού βάρους) μέχρι 3 κιλά. Για τα δέματα που ξεπερνούν το βάρος των τριών κιλών το κάθε έξτρα κιλό χρεώνεται 1,20 ευρώ. Π.χ. Ένα δέμα βάρους 5 κιλών χρεώνεται ως εξής: 3,00 ευρώ (κόστος μέχρι τρία κιλά) + 2 (έξτρα κιλά) χ 1,20 ευρώ = 5,40 ευρώ  
Οι.παραγγελίες άνω των 150,00 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν με εξαίρεση τα προϊόντα ιδιαίτερου βάρους/όγκου όπως φυσίγγια, οπλοκιβώτια, βαλίτσες όπλων, σκάγια κ.τ.λ. όπου θα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση.
 
ACS COURIER
Η αποστολή των προϊόντων για παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 14:30 γίνεται αυθημερόν. 
Οι παραγγελίες που θα μας αποσταλούν μετέπειτα της προαναφερόμενης ώρας εκτελούνται την επόμενη μέρα. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται συνήθως εντός 24 ωρών, για παραγγελίες που αποστέλλονται στο νομό αττικής. Παραγγελίες που αποστέλλονται στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραδίδονται εντός 36 ωρών ή 48 ωρών.
Το κόστος αποστολής είναι 3,50 ευρώ για δέματα βάρους
(ή ογκομετρικού βάρους) μέχρι 2 κιλά. Για δέματα που ξεπερνούν το βάρος των τριών κιλών το κάθε έξτρα κιλό χρεώνεται 1,20 ευρώ + Φ.Π.Α. Π.χ. Ένα δέμα βάρους 4 κιλών χρεώνεται ως εξής: 3,50 ευρώ (κόστος μέχρι δύο κιλά) + 2 (έξτρα κιλά) χ 1,20 ευρώ = 5,90 ευρώ.
Οι παραγγελίες άνω των 150,00 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν με εξαίρεση τα προϊόντα ιδιαίτερου βάρους/όγκου όπως φυσίγγια, οπλοκιβώτια, βαλίτσες όπλων, σκάγια κ.τ.λ. όπου θα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση.

ΕΛΤΑ
Η αποστολή των προϊόντων για παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 15:30 γίνεται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που θα μας αποσταλούν μετέπειτα της προαναφερόμενης ώρας εκτελούνται την επόμενη μέρα. Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται συνήθως εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από το τοπικό σας κατάστημα των ΕΛΤΑ. 
Το κόστος αποστολής είναι 3,00 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλά. Για τα δέματα που ξεπερνούν το βάρος των τριών κιλών το κάθε έξτρα κιλό χρεώνεται 1,20 ευρώ + Φ.Π.Α.. Π.χ. Ένα δέμα βάρους 5 κιλών χρεώνεται ως εξής: 3,00 ευρώ (κόστος μέχρι τρία κιλά) + 2 (έξτρα κιλά) χ 1,20 ευρώ = 5,40 ευρώ
Οι παραγγελίες άνω των 150,00 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν με εξαίρεση τα προϊόντα ιδιαίτερου βάρους/όγκου όπως φυσίγγια, οπλοκιβώτια, βαλίτσες όπλων, σκάγια κ.τ.λ. όπου θα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Για δέματα μεγάλου όγκου ή βάρους όπως τα κιβώτια φυσιγγίων η χρήση της υπηρεσίας των πρακτορείων μεταφορών έχει αποδειχθεί ως η πιο συμφέρουσα επιλογή. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποστολής προϋποθέτει την εξόφληση της παραγγελίας μέσω πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα μας ή κατάθεση στους λογαριασμούς τραπέζης που αναφέρονται παρακάτω στη παράγραφο "Τρόποι Πληρωμής". Πριν τη αποστολή των προϊόντων προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα να μας ενημερώσετε για την μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας.

ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ
Η συγκεκριμένη μέθοδος αποστολής προϋποθέτει την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση στους λογαριασμούς τραπέζης που αναφέρονται παρακάτω στη παράγραφο "Τρόποι Πληρωμής".
Πριν τη αποστολή των προϊόντων προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για ενημέρωση του κόστους αποστολής και την ώρα άφιξης του ΚΤΕΛ.
 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε από τα καταστήματα μας, χωρίς κανένα επιπλέον χρέωση. Η παραγγελία σας θα βρίσκετε στο κατάστημα της επιλογής σας εντός 24 ωρών. Ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για την δυνατότητα παραλαβής της.

 
Τρόποι Πληρωμής
 
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες για τις παραγγελίες σας και η διαδικασία της πληρωμής ολοκληρώνετε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK. Τα στοιχεία των καρτών δεν καταχωρούνται ούτε μεταφέρονται στην ιστοσελίδα μας.
 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Εξοφλείτε το συνολικό ποσό με την παραλαβή της παραγγελίας σας στον συνεργάτη της εταιρείας ταχυμεταφορών ή στο ταχυδρομείο της περιοχής σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 2 ευρώ.
 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: 
 • EUROBANK: 0026.0178.81.0200765824
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5051 006662 376
 • ΕΘΝΙΚΗ: 155/44148370
ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε από τα καταστήματα μας στην οδό Αθηνάς 63, Αθήνα ή Κηφισού 38Α,Περιστέρι (Δίπλα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού).
 

Όροι επιστροφής προϊόντων

 • Έχετε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως το παραλάβατε.
 • Να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και οι εργοστασιακές σημάνσεις (π.χ. τα καρτελάκια στην περίπτωση ειδών ένδυσης και υπόδησης) να μην έχουν αφαιρεθεί ή να λείπουν.
 • Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή.
 • Αν για κάποιο προσωπικό λόγο το προϊόν που παραλάβατε δεν σας κάνει μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερών (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του.
 • Σε περίπτωση που λάβετε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε ή φέρει κάποιο εργοστασιακό ελάττωμα αναλαμβάνουμε το κόστος επιστροφής και αποστολής του νέου είδους εφόσον έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση και συνεννόηση για τη μέθοδο αποστολής.
 • Αν το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης  αναλαμβάνουμε το κόστος αποστολής του εφόσον έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση και συνεννόηση για τη μέθοδο αποστολής. Στην περίπτωση που το προϊόν αποφανθεί από την αντιπρόσωπο εταιρεία ότι δεν καλύπτετε από την εγγύηση (π.χ. κακομεταχείριση προϊόντος, ελλιπής συντήρηση κτλ.) τότε θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση συμπεριλαμβανομένου του κόστους μεταφορικών της αρχικής παραλαβής που επωμίστηκε η εταιρεία μας.
 • Για τις περιπτώσεις που αναλαμβάνουμε τα έξοδα μεταφοράς, η απροειδοποίητη επιστροφή προϊόντων, δεν θα γίνεται δεκτή από τα καταστήματά μας και θα επιστρέφουν πίσω στον αποστολέα.